Brodyr

Kontakt

Annika Arosenius

Nynäs Gård

749 48 Enköping

Tel: 0171-21715

0706677336

E-mail:
annika@nynasgard.se

Brodyr

Har du ett brodyrarbete du vill att jag ska utföra kontaktar du mig via telefon, e-post eller med ett litet besök. Är det en enklare text kan du välja ut ett typsnitt och trådfärg här intill. En enklare text är klar på 2-3 dagar, med brodyrkort tar det ca 1 vecka.


Är det en logga/bild krävs det ett brodyrkort. Detta har jag en fast engångskostnad för. För att uppnå det absoluta bästa resultatet vid brodering krävs det att bildunderlaget för brodyrkortetet är av hög kvalitet, bildunderlaget skickas helst via e-post och får gärna vara en eps eller jpeg-fil.


Jag beställer programmering av brodyrkort som görs med hjälp av en speciell programvara. Brodyrkortet kan sedan användas hur många gånger som helst, så länge den skall användas i samma storlek och på samma material. Ett brodyrkorts storlek går i många fall att förändra 20% mindre eller större. Detta måste avgöras från fall till fall och om det behövs tas fram ett nytt brodyrkort.


Varje produkt spänns fast i speciella ramar med ett slags papper ”backing” som spänts fast mellan ramen och produkten som gör brodyren stabil. Storlek och placering av text eller loggan styrs av hur det är möjligt att klämma fast ramen i produkten, vilken storlek på ram som kan användas samt hur jag kan trä in detta över brodyrmaskinens undertrådsarm, överflödig ”backing” rivs bort, varje produkt synas noggrant.